Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Maya Golf Club Side 4****

Side, , Törökország
A szálloda a híres Titreyengöl Kumköy körzetben található, csupán 400 m-re a homokos tengerparttól. Side-től 5 km-re, az antalyai repülőtértől 65 km-re, Manavgat városától pedig 7 km-re helyezkedik el, mely könnyen elérhető rendszeresen járó tömegközlekedési eszközökkel és taxival is. Vásárlási és szórakozási lehetőségek a szállodától 5 km-re vannak.

Szobák
A szálloda 180 modern standard szobával rendelkezik, melyek mindegyike telefonnal, széffel (bérelhető), szatellit TV-vel, légkondicionálóval, hajszárítóval, minibárral, fürdőszobával, zuhanyzóval, WC-vel felszerelt. A szobákhoz erkély is tartozik.

Szolgáltatások a közös terekben
Külső medencék, gyermekmedencék, csúszda, jacuzzi, animációs programok, szauna (16:00-18:00 ingyenesen), török fürdő (10:00-20:00 ingyenesen), masszázs (térítés ellenében), internet elérési lehetőség a lobbyban térítésmentesen. Asztali tenisz, teniszpálya (felszerelés térítés ellenében), darts, röplabda, mini golf, fitnesz központ.

Mini piac, orvosi ügyelet, mosoda, üzletek, autóbérlési lehetőség, fodrászat. A napernyők, a napágyak és a strandtörülköző térítésmentesen állnak a vendégek rendelkezésére a medencéknél és a tengerparton is.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS