Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Despo 3***

Gouves, , Görögország
A szálloda Heraklion repülőterétől 18 km-re keletre Gouves falujától 1 km-re csendes, nyugodt környezetben található. A homokos tengerpart 500 méterre helyezkedik el.
ÉTEL ÉS ITAL
All Inclusive ellátás: reggeli, ebéd, vacsora, helyi alkoholos és alkoholmentes italokkal. Napközben snack ételek a medence melletti bárban.


Szobák
A szálloda 73 szobával rendelkezik, melyekből 26 superior szoba. A standard szobák mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval (térítés nélkül), fürdőszoba/WC/zuhanyzóval, mini hűtővel, térítés ellenében széffel és WIFI-vel, valamint erkéllyel vagy terasszal felszerelt. A superior szobákban ezenfelül található telefon, televízió és fürdőkád is.

Szolgáltatások a közös terekben
A napernyők és napágyak a medence mellett ingyenesen, állnak a vendégek rendelkezésére. Ingyenes ingajárat a hotel és a strand között. Ingyenes WIFI a medence és a bár környéken.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Egy külső medence, egy gyermek medence, gyermekjátszótér, biliárd, asztalitenisz, a tengerparton különböző vízi sportok. Egyes szolgáltatások csak térítés ellenében érhetőek el.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS