Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Louros Beach 2**

Zakynthos, , Görögország
A szálloda Kalamaki üdülőhelyen található nyugodt környezetben, a városközponttól 700 méterre, a repülőtértől 3 km-re. A homokos tengerparttól mindössze 250 méterre helyezkedik el.

Szobák
A szálloda 2 épületében összesen 59 standard szoba található. A szálloda szobáinak mindegyike légkondicionálóval (térítés ellenében), fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, mini hűtővel (fogyasztás térítés ellenében), szatellit Tv-vel, széffel (térítés ellenében) és WIFI-vel. Babaágy ingyenesen kérhető.

Szolgáltatások a közös terekben
Recepció, lobbi, WIFI a közös helységekben. A napernyők és napágyak a medence mellett ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére, a tengerparton térítés ellenében. A szálloda közelében van lehetőség golfozni és teniszezni is a sport szerelmeseinek.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Egy külső édesvizű medence. Az alábbiakban felsorolt szolgáltatások térítés ellenében vehetőek igénybe: jakuzzi, masszázs, szauna, spa központ, gőzfürdő.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS