Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Premium Blue Lagoon 5*****

Hurghada, , Egyiptom
A szálloda 4 km-re található Hurghada repülőterétől, ami nagyjából 10 perc transzferidőt jelent a repülőtértől, a belváros kb. 15 perc. A homokos tengerparttól 250 m-re található a hotel.


Szobák
A szálloda 3 épületében és 48 villájában összesen 366 szoba van. A standard szobák mindegyike rendelkezik légkondicionálóval, TV-vel, mini bárral, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, széffel és erkéllyel vagy terasszal. A standard szobák 38 m2-esek, a superior és családi szobák 58 m2-esk, felszereltségük megegyezik. Babaágy ingyenesen kérhető.

Szolgáltatások a közös terekben
A medencénél és a tengerparton a napernyők, napágyak és a matracok használata ingyenes. A szálloda lobbyjában ingyenes a WIFI. A tengerpartra ingyenes ingajáratot közlekedtet a szálloda.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
3 kültéri medence, 3 gyermekmedence, asztali tenisz, röplabdapálya, gyermekjátszótér. Térítés ellenében: szauna, jakuzzi, masszázs, szépségszalon.


Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS