Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Süral Garden Hotel 3***superior

Side, , Törökország
A hotel 55 km-re fekszik a repülőtértől, 60 km-re Antalya városától, 9 km-re Side antik belvárosától, 12 km-re Manavgattól és 2 km-re Colakli központjától.

A szálloda egy pálmákkal tarkított gyönyörű zöld kertben helyezkedik el. A hotel elől a 20 percenként járó busszal könnyen bejuthatunk akár Sidébe, akár Manavgatba. Sidében érdemes sétálni egyet a belvárosban, ahol számos éttermet, bárt és szórakozóhelyet találunk, nem beszélve az üzletekről. Próbáljuk ki magunkat, alkudozzunk egy helyi árussal és igyunk vele egy almateát. Manavgatban pedig mindenképp menjünk el a vízeséshez, valamint tekintsük meg a helyi mecsetet. A szálloda a pihenésre vágyóknak és az aktív kikapcsolódást kedvelőknek is egyaránt ideális, hiszen a fürdőzés és a napozás mellett kipróbálhatunk néhány izgalmas vízisportot is.

Szobák
Szobák: a 118 szoba mindegyike rendelkezik minibárral, műholdas tv-vel, rádióval, légkondicionálóval, telefonnal, bérelhető széffel, hajszárítóval és erkéllyel.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Strand: a hotel 250 m-re fekszik saját, homokos strandjától, ahol a napernyők, napozóágyak és strandtörölközők használata ingyenes.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS