Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sealife Family Resort Hotel 5*****

Antalya, , Törökország
A szálloda az antalyai repülőtértől kb. 20 km-re, a városközponttól 4 km-re található. A kék zászlóval kitüntetett tengerpartot a szállodától mindössze egy út választja el.


Szobák
A hotel 239 szobával rendelkezik, melyek mindegyike telefonnal, mini bárral, szatellit Tv-vel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, központilag szabályozott légkondicionálóval, széffel és erkéllyel felszerelt. A standard szobák 22m2-esek, ahol maximum 2 felnőtt 1 gyermek, a családi szobák 30-35 m2-esek és két légterűek, ahol maximum 4 fő elhelyezése lehetséges.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
24 órás recepció, orvosi ügyelet, szobaszerviz, WIFI elérhetőség a lobbiban ingyenes. A napernyők, napágyak, matracok és a strandtörölközők a medence mellett és a tengerparton is ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére. A recepción van lehetőség autóbérlésre is.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
2 külső medence, belső medence, 2 csúszda, wellness és SPA központ, ahol ingyenesen törökfürdő, szauna, gőzfürdő, fitnesz központ, térítés ellenében masszázs, jakuzzi, szépségápolási kezelése vehetők igénybe. Sportolási lehetőség: tenisz, billiárd, különböző vízi sportok a tengerparton. Ezeken kívül a gyerekeket a mini klubban animátorok szórakoztatják, míg a felnőtteket esténként diszkó várja.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS