Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Karmir Resort & Spa Hotel 5*****

Kemer, , Törökország
A 2014 májusában nyílt 5 csillagos hotel az antalyai repülőtértől 40 km-re, Kemer városközpontjától 8 km-re található. Gyönyörű homokos kavicsos tengerpartját egy úttesten át lehet megközelíteni, amitől 100 méterre helyezkedik el a hotel.




Szobák
Négy emeletes szálloda 3 épületben 297 szobával rendelkezik. 247 standard szobája 23 m2, 40 két légterű családi szobája 34 m2 alapterületű, valamint rendelkezik lakosztályokkal és 4 mozgás korlátozottak számára speciálisan kialakított szobával. A szobák mindegyike fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, szatellit LCD Tv-vel, telefonnal, ingyenes széffel, mini bárral (érkezéskor feltöltve), központilag szabályozott légkondicionálóval, laminált padlóval és erkéllyel felszerelt. Családi szobái tájra nézőek, két hálóval és egy fürdőszobával rendelkeznek.

Szolgáltatások a közös terekben
24 órás recepció, konferenciatermek, internet kávézó, mosoda, fodrászat, orvosi ügyelet, szobaszerviz, ingyenes WIFI elérhetőség a lobbi bárban. A napernyők és napágyak a medence mellett és a tengerparton is ingyenesen használhatók. Strandtörülközőt biztosít a szálloda.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Egy külső medence, egy gyermekmedence, csúszdák, belső medence, nappali és esti animációs programok, aerobik, strandröplabda, vízilabda, mini klub (4-7éves korig), junior animáció (8-12 éves korig) és tinédzser animációs programok (13-17 éves korig). Ezen kívül lehetőség van asztaliteniszezésre, teniszezésre, dartsra, fitneszterem, szauna és törökfürdő használatára, kosárlabdázásra, valamint térítés ellenében masszázsra, a tengerparton különböző vízi sportok kipróbálására.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS