Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hersonissos Blue Hotel 2**

Hersonissos, , Görögország
Hersonissos Kréta egyik legkedveltebb és legnagyobb üdülővárosa, a fővárostól 25 km-re, keletre található. Éjjel-nappal nyüzsgő mozgalmas város, hosszú bevásárló utcával és tengerparti sétánnyal, rengeteg szórakozóhellyel, étteremmel és tavernával. A város tengerpartja változatos, sziklás partszakaszok között kisebb-nagyobb homokos strandok is találhatók. A hatvankét szobás, családi vezetésű, kedvező árfekvésű (elsősorban fiatalabb utasok számára ideális) szálloda Hersonissos központjában, a tengerparti sétánytól és a homokos-aprókavicsos strandtól kb. 60 méterre, igazi nyüzsgő mediterrán városi környezetben fekszik. A szállodától sétatávolságnyira több kisebb sziklás öböl és strand is elérhető.

Szobák
minden szoba kisméretű (2-3 ágyas), egyszerűen berendezett, fürdőszobás zuhanyzóval, Tv-vel és telefonnal felszerelt. A szobákhoz (emeleti és földszinti) erkély vagy balkon tartozik medencére vagy utcára néző kilátással. Térítés ellenében széfbérlés és légkondicionálás a helyszínen igényelhető.

Szolgáltatások a közös terekben
recepció, lift, bár, medencebár, étterem, internetezési lehetőség (WiFi a recepció környékén ingyenes), Tv szoba, autó- és kerékpárbérlési lehetőség.

Sport és szórakozás: belső udvaron, kisméretű medence, napozóterasz, nyugágyak és napernyők, melyek a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében vehetők igénybe. Térítés ellenében: biliárd. A közeli strandon vízisport-lehetőségek, Hersonissos központjában étkezési, vásárlási és szórakozási lehetőségek sokasága található.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS