Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Bon Alpina*** 3***

Innsbruck, , Ausztria
Igls, a hangulatos osztrák kis falucska 4 km-re található Innsbrucktól, tszf. 800 m-en. Innsbruck villamossal és busszal is könnyen megközelíthető. A Patscherkofel síterep kabinos felvonójának völgyi állomása gyalogosan 5 perc alatt elérhető a szállodából. A síeléstől kellemesen elfáradva fűtött medencében lazíthatunk, a bátrabbak kiúszhatnak a külső nyitott részre és egy fürdőruhás hógolyózásba kezdhetnek.
Legközelebbi sípálya: 300 m, az ingyenes síbusz a szálloda előtt áll meg.


Szobák
97 kényelmes fürdőszobás szoba káddal vagy zuhanyzóval. A szobák túlnyomórészt kétágyasak, családok részére 3-4 ágyas szobák is foglalhatók (hajszárító, rádió, műholdas tv, telefon, WLAN szobában).

Szolgáltatások a közös terekben
Á'la Carte étterem, drinkbár, wellness részlegében melegített vízű medence külső belső résszel, szauna, gőzfürdő, konditerem, térítés ellenében szolárium. Játékszoba a gyerekek számára, valamint a nem síelő gyerekek részére 4 éves kortól ingyenes napközi felügyelet, asztalitenisz, sítároló-sícipő szárítóval, parkoló, ingyenes internet.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS