Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Pigadia Bay Apartman Apt.

Karpathos, , Görögország
Pigadia : A sziget déli részén épült a sziget fővárosa és egyben fő kikötője. A város amfiteátrumszerűen öleli körül a kikötőt, ahol egy kőszikla tetején található az akropolisz. Pigadia színes házaival, hangulatos éttermeivel, kávézóival, üzleteivel, s hosszú homokos tengerpartjával idevonzza a sziget más részeiről is a látogatókat.

Fekvés: Pigadia központjában, közvetlenül a hangulatos tengerparti sétányon, a kikötő közelében helyezkedik el. A legközelebbi homokos strand kb. 300 m-re. Aki ezt a szállást választja, éttermek, tavernák, kávézók, üzletek nyüzsgő forgatagában találja magát

Szobák
2 ágyas stúdióban, és 4 ágyas (földszinti) apartmanban (hálószoba, nappali/konyha kihúzható ággyal), melyekhez fürdőszoba, konyhasarok, kerti bútorokkal felszerelt erkély tartozik. Klíma felár ellenében kérhető. Az apartman 2 felnőtt + 2 gyermek vagy 3 felnőtt + 1 gyermek elhelyezésére alkalmas.

Szolgáltatások a közös terekben
parkolási lehetőség, társalgó, széf a recepción (felár ellenében). Ingyenes Wi-Fi a közös helyiségekben.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS