Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sphinx Resort & Aqua Park 4****

Hurghada, , Egyiptom
A szálloda 8 km-re fekszik a hurghadai repülőtértől és mindössze 3 km-re a városközponttól, közvetlenül a Vörös-tenger homokos partján. A szálloda tengerpartja kiváló merülési lehetőséget kínál.


Szobák
A szálloda stílusosan berendezett szobáinak mindegyike rendelkezik egyénileg szabályozható légkondicionálóval, mini-bárral, széffel, hajszárítóval, telefonnal, fürdőszobával, lapos képernyős TV-vel és terasszal vagy erkéllyel.

Szolgáltatások a közös terekben
Pénzváltási lehetőség a recepción, gyógyszertár, szépségszalon, üzletek késői kijelentkezés a hotelből 17:00-ig lehetséges felár ellenében. (kb. 20 $). Ingyenes wifi a közösségi helyeken.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
3 kültéri medence, gyerekmedence, játékterem, billiárd, asztalitenisz, játszótér, jacuzzi, szauna, röplabda, búvárközpont, konditerem, diszkó (itt az italok térítés ellenében fogyaszthatók), animáció, aqua park 09:00-12:00 és 14:00-16:00 között ingyenes.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS