Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Relax Hotel 3***

Kolymbia, , Görögország
A szálloda 25 km-re fekszik Rodosz városától, és csupán 100 méterre helyezkedik el a tengerparttól. Az idelátogatók a közelben számos természeti látnivalót, híres strandot, valamint golf pályát is találnak. A hotel szomszédságában menetrendszerinti buszmegálló van.




Szobák

93 szobája egyénileg szabályozható légkondicionálóval (térítés ellenében), szatellit Tv-vel, zenecsatornákkal, fürdőszobával, hajszárítóval, hűtővel, telefonnal, erkéllyel vagy terasszal felszerelt. A szobák többsége kertre néző.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
SPORT ÉS SZABADIDŐ Külső felnőtt medence, gyermekmedence ingyenes napernyőkkel, napágyakkal, játszótér, asztalitenisz, térítés ellenében biliárd és vízi sportok próbálhatók ki a tengerparton. Heti két alkalommal témaesetek az étteremben (görög, olasz, kínai stb. ételek). Hetente egyszer görög esttel vagy élőzenés esttel kedveskednek a vendégeknek.

EGYÉB INFRMÁCIÓ
24 órás recepció, Tv sarok, térítés ellenében széf a recepción és internet elérhetőség. A napernyők és a napágyak a tengerparton térítés ellenében vehetőek igénybe.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS