Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Ramada Plaza Jumeirah Beach Residence 4****

Dubai, , Egyesült Arab Emirségek
A 2011-ben megnyitott hotel a híres Jumeirah Beachen fekszik, kb. 45 km-re a repülőtértől. A híres bevásárlóközpontok és üzleti negyedek taxival könnyedén elérhetők a hotelből, a Media City, az Emirates Golf Club és a Palm Jumeirah pedig mindössze 2 km-re található. A hotel a mozgáskorlátozott és a fogyatékkal élő vendégeket felkészülten fogadja.


Strand: a nyilvános strand rövid sétával elérhető.<

Szobák
minden szoba légkondicionálóval, hajszárítóval, vasalóval, vasalódeszkával, minibárral, széffel, kávé/teafőzővel, némelyikük pedig erkéllyel is rendelkezik. A hotelben foglalhatók 2, 3 ill. 4 hálószobás lakosztályok is.
Gyermekeknek: gyermekprogramok. A gyermekkedvezmények a szülőkkel egy ágyon történő elhelyezés esetén érvényesek. Pótágy ár lekérésre.

Szolgáltatások a közös terekben
étterem, medence. Térítés ellenében: bár, kávézó, business center, night club, gyermekfelügyelet, orvosi ellátás, mosoda, masszázs, fitneszterem, szauna, gőzfürdő, konferencia termek, internet kapcsolat


Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS