Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Three Corners Royal Star Beach Resort 4****

Hurghada, , Egyiptom
A szálloda Hurghadában található, közvetlenül a Vörös-tenger partján, 10 percre a repülőtértől és 200 méterre a központtól.



Szobák
A szálloda 212 szobájából, 190 standard-, 8 családi, 10 lakosztály és 4 nászutas lakosztály. A szobák tengerre, vagy kertre, vagy pedig a belvárosra néznek. Minden szoba rendelkezik légkondicionálóval, mini hűtővel, szatellit TV-vel, széffel, hajszárítóval, fürdőszobával, zuhanyzóval, balkonnal vagy terasszal, tea-, és kávéfőzővel. Kérésre összenyitható és nem dohányzó szoba is foglalható.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
SPORT ÉS SZABADIDŐ
Kültéri medence, edzőterem. Térítés ellenében szauna, gőzfürdő, szépségszalon, masszázs, búvárkodás, tengeri kirándulások.
EGYÉB INFORMÁCIÓ
A napernyők, a strandtörülközők és a WIFI térítésmentesen vehetők igénybe. Térítés ellenében napi két transzfer a Hurghada belvárosába, limuzin szolgáltatás. Az all inclusive ellátás az elutazás napján 11:30-ig vehető igénybe.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS