Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Ambrosia Hotel 4****

Bodrum, , Törökország
A török besorolás szerinti 4 csillagos szálloda 1996-ban nyílt meg, azóta 2010/2011-ben felújították. A hotel parkosított környezetben helyezkedik el, a bodrumi repülőtértől kb. 45 km-re, Bodrum központjától kb. 7 km-re, Mugla településen. A török vendégszeret, a szálloda környezete és a tengerpart, tökéletes kikapcsolódást biztosít az ide érkező vendégeknek.
A szálloda közvetlenül a saját, kb. 100 méter hosszú, homokos-kavicsos, Kék Zászlóval kitüntetett strandján fekszik, ahol a napernyők, napozóágyak és strandtörölközők ingyenesen vehetők igénybe.

Szolgáltatások a közös terekben
A 90 szoba mindegyike rendelkezik légkondicionálóval, műholdas tv-vel, telefonnal, hajszárítóval, széffel, minibárral és erkéllyel. A lakosztályok egy nappalirésszel és egy hálószobával rendelkeznek, és tengerre néznek.
A szálloda leírása 2012-es koncepció alapján készült.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, 2 étterem, 3 bár, nappali és esti animációs programok, élő zene, strandröplabda, asztalitenisz, íjászat, fitneszterem, szauna, törökfürdő, gőzfürdő, jacuzzi, biliárd, wifi kapcsolat a közös helyiségekben, tv-szoba, minigolf. Térítés ellenében: diszkó, spa és szépségközpont szolgáltatásai, törökfürdő kezelései, masszázs, fodrászat, mosoda, orvosi ellátás, vízi sportok, üzletek, szobaszerviz, internetkávézó.
Gyermekeknek: gyermekmedence, játszótér.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS