Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Der Abtenauer**** 4****

5441 Abtenau, Markt 32., Ausztria
A Hotel Der Abtenauer egy négycsillagos, annak minden elvárható szolgáltatását igényesen nyújtó családias és bensőséges hangulatú szálloda.
Abtenau Ausztriában az Alpok északi részén Salzburgtól 45 km-re fekvő takaros kis hegyi város.
Közel 800 m magasságban fekszik egyedi természeti környezetében. A várost mint várbástyák veszik körbe az év nagy részében mindig havas hegycsúcsok, melyek páratlan hangulatot biztosítanak az ideérkezőknek. Természetesen ezt az érzést csak fokozza a megannyi hegyi patak és kristálytiszta vizű tavak sokasága.

A szálloda a város főterén patinás és egyedi külsővel jelenik meg, mely az ideérkező vendégek komfortérzését így még tovább emeli. A ház külső homlokzata , jellegzetes megjelenése és arculata a környék számos turisztikai kiadványának főoldalára helyezi.

53 modern bútorokkal berendezett szoba áll a vendégek rendelkezésére az év minden napján. Többségében kétágyas, de rendelkeznek családi szobákkal.
Igény esetén pótágyat illetve babaágyat is biztosítanak.
Minden szoba saját fürdővel rendelkezik, hajszárítóval, törölközővel és fürdőköpennyel. A szobákban modern LCD televízió és széf is van.
A szállodában nagyon szépen berendezett, egyedi jellegű hangulatában falusias étterem illetve külső terasz üzemel. A szórakozásról bár gondoskodik esténként.
A szálloda a vendégek részére parkolót és internet elérési lehetőséget is biztosít a szálloda, a közlekedést lift segíti.
A szállodában egész éjjel szobaszerviz áll a vendégek rendelkezésére.
A teljes ellazulásért szaunapark felel. Finn és infraszauna, gőz és illatterápiás kabin, szolárium és jakuzzi teszik teljessé az élményt.

Magyar nyelvű vendégeknek sem kell tartaniuk, a szállodában beszélnek magyarul.

PLUSZ A NYÁRI SZEZONBAN: MINDEN UTAS VENDÉG KÁRTYÁT KAP A SZÁLLODÁBAN, MELY AZ OTT TARTÓZKODÁSA ALATT INGYENES BELÉPÉSRE JOGOSÍTJA FEL A CSODÁLATOS KÖRNYEZETBE ÉPÜLT VÁROSI SZABADTÉRI FÜRDŐKOMPLEXUMBA (ERLEBNISBAD ABTENAU).

Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő: 1,50 EUR/fő/éj.
Parkolási díj: 2,50 EUR/éjszaka/autó.

A szálloda lekéréses, a foglalás csak írásos visszaigazolás esetén válik FIX foglalássá.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS