Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Selce 3***

Selce, , Horvátország
A háromcsillagos, Selce központjában épült szálloda közelében számos étterem, kávézó és a yachtkikötő található. Az üdülôhely kavicsos, illetve lebetonozott és néhol sziklás strandja kb. 100 méter távolságra van. A 91 szobás hotelben 24 órás recepció, lift étterem, kávézó, fodrászat, internetsarok, ajándéküzlet szolgálja a vendégek kényelmét. A szálloda bejárata előtt korlátozott számban ingyenes parkolási lehetőség áll a vendégek rendelkezésére.

Szobák
A légkondicionált szobákban zuhanyozó, wc, telefon, tv (műholdas csatornákkal) áll a vendégek rendelkezésére. Felár ellenében tengerre néző, balkonos szoba foglalható. A szobák nagy részében csak 1 pótágy helyezhető el felnőttek vagy gyermekek részére, lekérésre néhány szobában 2 fő 12 év alatti gyermek elhelyezése is megoldható. A szálloda tetőtéri szobái méretben kisebbek, maximum 2 fő helyezhető el bennük.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS