Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Biokovka 3***

Makarska, , Horvátország
A Hotel Biokovka Makarskában, a híres Biokovo-hegy lábánál, közvetlenül a tengerparti sétányon található, az üdülőhely központjától kb. 600 m-re. A szálloda előtt lévő kavicsos tengerparton nyugágyak és napernyők bérelhetők. A gyógyszállóként is üzemelő szállodában étterem, bár, fedett úszómedence, edzőterem, gyermek játszótér, fodrászat, orvosi szoba áll a vendégek rendelkezésére. A szálloda előtt lévő tengerparton, helyszíni fizetés ellenében számos vízi sporteszköz vehető igénybe, mint vízisí, vízibicikli, szörf, kajakozás. A hotelben felár ellenében különböző gyógykezelések állnak a vendégek rendelkezésére. A gyönyörű környezetnek, a kristálytiszta vizű tengernek és a hotel szolgáltatásainak köszönhetően ideális választás egy pihentető vakációhoz.

Szobák
Az új szárnyban lévő, egyszerűren berendezett, légkondicionált szobákban tv, telefon, zuhanyozó található. A szobák egy részében pótágy helyezhető el, felár ellenében tenger irányába néző szobák is foglalhatók.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS