Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Mira-ház 3***

Trogir, , Horvátország
A Trogir óvárosától kb. 2,5 km-re található háromszintes, lift nélküli ház kb. 180 méterre fekszik a strandtól, ahol vízisporteszköz-kölcsönző, búvár klub és bárok működnek.
A kertben árnyékos parkolási lehetőség, valamint kerti grill áll a vendégek rendelkezésére.

Szobák
2 fős apartman: a kb. 30 m2-es, légkondicionált apartmanban egy kétágyas szoba, jól felszerelt (főzősarokkal, hűtőszekrénnyel, mélyhűtővel, kávéfőzővel és pára elszívóval rendelkező) konyha és étkező, fürdőszoba, valamint tengerre néző balkon van.
3 fős apartman: a kb. 39 m2-es, légkondicionált apartman egy franciaágyas hálószobával, jól felszerelt, különálló konyhával és nappalival rendelkezik, melyben egy különálló ágy és étkező van. Az apartmanhoz tengerre néző balkon tartozik.
4 fős apartman: a kb. 55 m2-es, légkondicionált apartmanban két franciaágyas hálószoba, jól felszerelt (főzősarokkal, hűtővel, mélyhűtővel, kávéfőzővel és pára elszívóval rendelkező) konyha és étkező, fürdőszoba, valamint tengerre néző balkon van.
Az apartmanokban lehetőség van további egy pótágy elhelyezésére.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS