Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Milin Apartmanok 4****

Zadar, , Horvátország
A modern családi ház Zadar történelmi központjától kb. 6 km-re, Diklo üdülőnegyedben, a hosszan elnyúló, betonos, köves strandtól kb. 100 m-re fekszik.
Élelmiszerbolt, éttermek, bárok a háztól kb. 200 m-re találhatók. A kertben grillezési, illetve gépkocsik részére parkolási lehetőség biztosított. A házban igényesen berendezett, tv-vel és széffel felszerelt két stúdiót, két négyágyas és egy ötágyas apartmant alakítottak ki.

Szobák
2 fős stúdió: az egylégterű, kb. 20 m2-es, légkondicionált, zuhanyozós stúdióban egy franciaágy (kérésre két különálló ágy) konyhasarok (elektromos főzőlap, mikrohullámú sütő, kávéfőző, hűtőszekrény) kis étkezővel, terasz vagy balkon van.
4 fős apartman: a légkondicionált, kb. 40 m2-es, zuhanyozós apartmanokban egy hálószoba franciaággyal és egy különálló ággyal, nappali konyhasarokkal (elektromos sütő, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, kávéfőző), étkezővel és kihúzható ággyal, valamint terasszal vagy balkonnal rendelkezik.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS