Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Feye Pinara Hotel 4****

Bodrum, , Törökország
A 10.000 nm alapterületen, egy kis domboldalon elhelyezkedő, hangulatos szálloda 50 km-re található a bodrumi repülőtértől, 20 km-re Bodrum központjától, és 4 km-re Turgutreis üdülőhelytől. A közeli településekre leggyorsabban taxival juthatunk el.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a hotel 200 m-re fekszik saját homokos partjától, ahol egy stég is a vendégek rendelkezésére áll. A partot a szálloda bizonyos időközönként közlekedő, ingyenes buszjáratával is meg lehet közelíteni. A strandon a napernyők, napozóágyak és strandtörölközők ingyenesen vehetők igénybe.
Ellátás: all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, , délutáni snackek, tea/kávé/sütemény, minibár (naponta feltöltve két üveg vízzel), helyi alkoholos és alkoholmentes italok (10:00-24:00 között). Térítés ellenében: frissen facsart gyümölcslevek, import és prémium italok.
Szolgáltatások:  medence napernyőkkel és napozóágyakkal, 2 csúszda, étterem, 3 bár, nappali és esti animációs programok, diszkó, fitneszterem, tenisz, törökfürdő, szauna, asztalitenisz, darts, biliárd, wifi. Térítés ellenében: törökfürdő kezelései, spa center szolgáltatásai, masszázs, fodrászat, orvosi ellátás, teniszpálya világítás, mosoda, üzletek.
Gyermekeknek: gyermekmedence, miniklub (4-12 éves korig), játszótér.
Szobák: a 149 szoba mindegyike rendelkezik műholdas LCD tv-vel, erkéllyel vagy terasszal, hajszárítóval, telefonnal, egyénileg szabályozható légkondicionálóval, minibárral és széffel. A standard és superior szobák 31 nm-esek, egylégterűek. A szállodában foglalható lakosztály is, mely 45 nm-es, egy hálós és nappalis.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS