Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Tsampika Studios 2**

Rodosz, , Görögország
Elhelyezkedés: a barátságos, családi üzemeltetésű, igen egyszerű berendezésű szálloda Falirakiban található, 1 km-re a nyüzsgő és vibráló központtól, de mégis elég közel ahhoz, hogy az itt nyaralók könnyedén bejuthassanak a szórakozóhelyekre, diszkókba és bárokba.

Szolgáltatások a közös terekben
A hotel közelében buszmegálló és több taverna, csendesebb bár és üzlet is található. A szállodát elsősorban fiatal baráti társaságoknak ajánljuk, akik a nyaralásuk nagy részét bulizással, napozással vagy kirándulással töltik. Strand: a hotel a homokos-kavicsos strandtól kb. 500 méterre található, ahol a napernyők és napozóágyak térítés ellenében használhatók. A parton számos vízi sportlehetőséget kipróbálhatunk (térítés ellenében), de a vízi kalandra vágyók Faliraki vízi parkjába is ellátogathatnak, ahol számos csúszdát, medencét és jacuzzit is találnak (térítés ellenében). Ellátás: all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, helyi alkoholos és alkoholmentes italok 10:00-22:00 között, délután kávé/tea/sütemény. Térítés ellenében: egyéb étkezések, import italok.
Szolgáltatások: medence napernyőkkel és napozóágyakkal, étterem, bár, tv-sarok. Térítés ellenében: széf a recepción, biliárd.
Gyermekeknek: gyermekmedence
Szobák: az 50 egyszerűen berendezett szoba mindegyike rendelkezik erkéllyel vagy terasszal, minimális felszereltségű konyhasarokkal, hűtőszekrénnyel. A légkondicionáló térítés ellenében vehető igénybe.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS