Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Oceanis Hotel 4****

Rodosz, , Görögország
Elhelyezkedés: a négycsillagos Oceanis Hotel Rodosz városközpontjától 6 km-re, a repülőtértől 10 km-re, Ixiában található. A szálloda elhelyezkedésének köszönhetően kitűnő kiindulópont, hogy bejárjuk a szigetet és megismerkedjünk a nevezetességekkel. Közelében számos hangulatos bár, étterem és üzlet várja az idelátogató vendégeket.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a hotel 50 m-re fekszik a homokos-kavicsos tengerparttól, ahol a napernyők és napozóágyak térítés ellenében vehetők igénybe.  Ellátás: all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, délutáni snackek, 5 órai tea/kávé/sütemények, gyermekeknek fagylalt, helyi alkoholos és alkoholmentes italok (10:00-23:00 között). Térítés ellenében: import italok. Szolgáltatások: 2 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, étterem, bár, snack bár, esti show-műsorok, napközben animáció, wifi kapcsolat, tv-sarok. Térítés ellenében: teniszpálya, asztalitenisz, biliárd, internet, üzletek, mosoda, tengerparton vízi sportok. Gyermekeknek: gyermekmedence, játszótér. Szobák: a 242 szoba mindegyike rendelkezik erkéllyel vagy terasszal, légkondicionálóval (06.15. és 09.15. között), telefonnal, műholdas tv-vel, zenecsatornával, hajszárítóval, hűtőszekrénnyel és bérelhető széffel felszerelt.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS