Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Flora Apartmanház Apt.

Mykonos, , Görögország
Mykonos város : A sziget fővárosa Mykonos, amit Hora-ként is emlegetnek, dombokkal körülvett, gyönyörű öbölben fekszik. Főtere a pelikánok kedvenc tartózkodási helye. Közkedvelt rész a Kis Velence, amit még a 17-18. században építettek hajóskapitányok és kalózok velencei stílusban. Színes balkonok, és ablakpárkányig érő vízszint jellemzi a tüneményes városrészt. A főváros jellegzetességei a hangulatos óváros nyakatekert utcácskáival és fehér házainak színes ablakdíszítéseivel elvarázsolják az ide látogatókat.Fekvése: a főváros, Mykonos városközpontjában, a híres szélmalmok szomszédságában, a sétáló övezettől mindössze 100 m-re található a szobákat, stúdiókat és apartmanokat kínáló épület. Bár teljesen a város felkapott, nyüzsgős részében alakították ki, mégis egy nyugodt, csendes kis mellékutcában található.

Szobák
2-3-4 ágyas fürdőszobás szobákban, 2-3 fős stúdiókban és 4-6 fős apartmanokban. A szobákban hűtő, széf, TV, hajszárító, WIFI áll a vendégek rendelkezésére. Stúdiókat és apartmanokat külön kérésre biztosítunk, amelyekben konyha egészíti ki a felszerelést. Minden egységben a légkondícionálás benne van az árban.

Szolgáltatások a közös terekben
takarítás naponta, ágynemű csere 3 naponta, üzletek, bárok a közelben

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS