Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Ruza Apartman Apt.

Makarska, , Horvátország
Makarska - A Biokovo hegy lábánál elhelyezkedő gyönyörű öbölben, a Mediterráneum legtisztább tengere partján található Makarska Dél-Dalmácia, egyik legvonzóbb városa. Makarska a Brela és Gradac között húzódó Makarskai Riviéra legnagyobb idegenforgalmi központja. A Makarskai Riviérán hosszú kavicsos strandok találhatók; gyönyörű a tengerpart, a tenger és a nap, amelyek dalmáciai nyaralását felejthetetlenné teszik. Makarska központjától 900 , a strandtól 400 m-re található apartmanház.

Szobák
Stúdió 2 fős: nappali konyhasarokkal, és kétszemélyes ággyal, fürdőszoba, erkély. Stúdió 3 fős: mint a 2 fős + egy extra ágy. Apartman 3 fős egy hálószoba 3 ággyal, nappali konyhasarokkal, + két extra ágy lehetőséggel, fürdőszoba, erkély. Apartman 4 fős: két hálószoba 2-3 ággyal,nappali konyhasarokkal, fürdőszoba, terasz. Valamennyi szállástípusnál, légkondicionáló, SAT-TV, internet áll a vendégek rendelkezésére.

Szolgáltatások a közös terekben
Parkoló, grill.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS