Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Aphrodite Beach Hotel 4****

Mykonos, , Görögország
Kalafatis : a másik csodálatos, Mykonos várostól 14 km-re húzódó partszakasz neve, mely a sziget keleti oldalán található. A Kék Zászlóval kitüntetett strand minden igényt kielégít, csodálatos beach-ek, éttermek, tavernák, kávézók várják a nap 24 órájában a vendégeket. A szörfösök és egyéb vízi sportokat kedvelők törzshelye ez a partszakasz. Nevét a hasonló elnevezésű kis halászfaluról kapta, mely egykor az ókori mykonosi citadella kikötője volt. Érdemes ellátogatni az igazi görög hagyományokat őrző, hangulatos Kalafatis faluba is!  Fekvése: A 150 szobás, színvonalas hotel csak 50 méterre fekszik a csodálatos Kalafatis beach-től, a strand rendezettségével és kristálytiszta, meleg vizével kivívta a Kék Zászló kitüntető díjat. Éttermek, üzletek, szórakozóhelyek sokasága a környéken

Szobák
2-3 ágyas, légkondicionált szobákban, melyekhez fürdőszoba, hajszárító, telefon, tévé, balkon, minibár és széf tartozik.

Szolgáltatások a közös terekben
recepció, medence, jacuzzi, gym, teniszpálya, étterem, 3 bár, parkoló

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS