Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Malibu Studios 3***

Rodosz, , Görögország
A modern stúdiókból álló, 3 szintes, kiváló elhelyezkedésű komplexum a repülőtértől 17 km-re, Rodosz városától 14 km-re, Faliraki központjától pedig kb. 400 méterre fekszik. Faliraki nyüzsgő központja egy párperces sétával elérhető és rengeteg étterem, vendéglő, kávézó, bár és szórakozóhely várja a nyaralni vágyókat. Rodosz központjába is mindenképpen érdemes ellátogatni helyi busszal vagy taxival. Tekintsük meg a Mandraki kikötőt, ahol hagyományos görög vendéglők, kávézók, éttermek, bevásárló-körútra alkalmas, elegáns és modern üzletek, éjszakákon át üzemelő diszkók és bárok találhatók.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a hotel a homokos strandtól 600 méterre található, ahol a napernyők és napozóágyak térítés ellenében használhatóak. Ha pedig elhagyottabb partszakaszokra vágyunk, béreljünk egy robogót vagy egy autót és irány a sziget számos eldugott öblének egyike!
Ellátás: önellátás. Térítés ellenében: reggeli, italfogyasztás.
Szolgáltatások: medence napernyőkkel és napozóágyakkal, wifi kapcsolat a közös helységekben. Térítés ellenében: snack bár, internetsarok, széf a recepción, vízi sportok.
Gyermekeknek: gyermekmedence
Szobák: a 38 stúdió mindegyike erkélyes vagy teraszos és rendelkezik telefonnal, műholdas tv-vel, hajszárítóval, hűtőszekrénnyel, konyhasarokkal valamint légkondicionálóval (térítés ellenében).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS