Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Asterias Hotel 3***

Rodosz, , Görögország
A 3 csillagos egyszerű kis szálloda Rodosz nyugati partján, a repülőtértől 5 km-re, Rodosz városától kb. 25 km-re Tholos üdülőhelyen épült. Tholos, vagy Theologos különlegesen színes, tradicionális üdülőfalu szűk utcácskákkal, néhány szállodával, étteremmel és bárral a fővárostól kb. 20-25 km-re. Kavicsos partja ideális a vízi sportok szerelmeseinek, szörfösöknek.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a hotel a kavicsos tengerparttól 150 m-re fekszik, ahol a napernyők és napozóágyak ingyenesen használhatók.
Ellátás: all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büfé rendszerben, délután kávé/tea/sütemény, gyermekeknek jégkrém (meghatározott időpontban), helyi alkoholos és alkoholmentes italok (11.30-22.00 óra között). Térítés ellenében:
Szolgáltatások: medence napernyőkkel és napozóágyakkal, étterem, bár, snackbár, asztalitenisz, tv-sarok, wifi a lobbyban. Térítés ellenében: bérelhető széf a recepción.
Gyermekeknek: gyermekmedence, játszótér.
Szobák: a 37 erkélyes vagy teraszos szoba mindegyike légkondicionált (térítés ellenében) és felszerelt műholdas tv-vel és telefonnal.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS