Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hilton Hurghada Plaza 5*****

Hurghada, , Egyiptom
FEKVÉS
A 2008-ban felújított szálloda a hurghadai repülőtértől 12 km-re, Hurghada központjától 2 kmre, közvetlenül a Vörös-tenger homokos tengerpartján található.
   
EGYÉB INFORMÁCIÓ
Üzletek, orvosi ügyelet, gyermekfelügyelet, internetkávézó (térítés ellenében), konferenciaterem, szobaszerviz, mosoda. A napernyők, napágyak, matracok és strandtörülközők térítésmentesen vehetők igénybe a tengerparton és a medencénél.

Szobák
A 224 szobájának mindegyike légkondicionálóval, szatellit Tv-vel, telefonnal, széffel, mini bárral (térítés ellenében), fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, WIFI elérhetőséggel (térítés ellenében), kőpadlóval, erkéllyel vagy terasszal felszerelt.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Egy külső medence (télen fűtött) gyermekrésszel, teniszpálya, asztalitenisz, biliárd, mini golf, strandröplabda, mini klub, játszótér, nappali és esti animációs programok. Egyes szolgáltatások csak térítés ellenében vehetők igénybe.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS