Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Tia Makady Heights 5*****

Makadi , , Egyiptom
Fekvés
A szálloda a repülőtértől 25 km-re, Hurghadától 35 km-re délre, vásárlási lehetőségektől 2 kmre, közvetlenül a Makadi-öböl homokos tengerpartján fekszik. A hotelből naponta háromszor térítés ellenében busz szállítja a vendégeket a városközpontba. A maga 6.400 m2-vel itt található a környék egyik legnagyobb medencéje.


Egyéb információ
24 órás szobaszerviz, mini klub, gyermekfelügyelet, üzletek, mosoda, orvosi ügyelet, gyógyszertár, fodrászat, konferenciaterem, internetkávézó (térítés ellenében), autóbérlési lehetőség, business center, Visa, Master Card, American Express, Diners Club elfogadóhely. A napágyak, a napernyők, valamint a strandtörülközők ingyenesek mind a tengerparton, mind a medencénél.

Szobák
A szálloda 1049 szobájából 465 ´Beach´ szoba (tengerparthoz közeli), 160 ´Lagoon´ szoba
(200-400 méterre a parttól), 208 ´Dune´ szoba (600 méterre a parttól), 191 ´Holiday´ szoba, 16 superior és 9 lakosztály. Lekérésre tengerparti, lagúna vagy holiday szobák foglalhatóak, ahol egy felnőtt- vagy két gyerek pótágy helyezhető el. A szobák légkondicionálóval, mini bárral, telefonnal, szatellit Tv-vel, saját fürdőszobával (kád vagy zuhanyfülke, hajszárító, WC), széffel (a szobában vagy a recepción), erkéllyel vagy terasszal felszereltek.


Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Egy hatalmas külső medence, fűtött belső úszómedence, gyerekmedence, négy teniszpálya (1 óra/nap ingyenesen), egészségközpont, tornaterem, szauna, gőzfürdő, mini golfpálya, játékterem (asztalitenisz, darts, biliárd, videó játékok), lovaglási lehetőség, strandröplabda, saját kikötő, vízi sportolási lehetőségek: búvárkodás, könnyűbúvárkodás, szörf, vízisí, vitorlázás, kajak, vízibicikli, üvegfenekű hajó. A vendégek szórakozásáról az animációs programok, mini diszkó és felnőtt diszkó gondoskodnak.


Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS