Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Dessole Titanic Resort & Aqua Park 4****

Hurghada, , Egyiptom
FEKVÉS
A szálloda Hurghada központjától 17 km-re, a repülőtértől 8 km-re és 700 méterre a homokos tengerparttól található. Korallfoltok előfordulhatnak a tengerparton, ezért fürdőcipő viselését ajánljuk.
 

EGYÉB INFORMÁCIÓ
Recepció, fodrászat, internetkávézó (térítés ellenében), üzletek, mosoda. A napágyak, napernyők és törülközők a medencéknél és a tengerparton is ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére.

Szobák
A 2013-ban felújított szálloda 331 szobával rendelkezik, melyek mindegyike légkondicionálóval, szatellit Tv-vel, széffel, mini hűtővel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, terasszal vagy erkéllyel felszerelt.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
A hatalmas kertben 2 édesvizű úszómedence (az aquaparkban további medencék). Fitneszterem, aerobic, asztalitenisz, gimnasztika és strandröplabda. Térítés ellenében: biliárd valamint szörf és búvárkodás a Club Jasmin Village szállodánál (helyi szolgáltatóknál). Külön gyermekmedence, mini-klub (4-12 éveseknek), játszótér és gyerekbüfé. Animációs programok napközben és este valamint esti show-műsorok. Térítés ellenében: gőzfürdő, masszázs és szauna.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS