Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Bella Vista Hotel & Resort 4****

Hurghada, , Egyiptom
Az egyszerűbb kategóriájú, és szolgáltatásokkal rendelkező szálloda Hurghada El Sakkala városrészében, pár percnyi sétányira helyezkedik el a városközponttól, és kb. 12 km-re a repülőtértől. A szállodát főként központi elhelyezkedése miatt főként fiatalabb korosztálynak ajánljuk.

Strand: a hotel közvetlenül a saját homokos tengerpartján fekszik, ahol a napernyők és napozóágyak ingyenesen vehetők igénybe.

Szobák
a 270 szoba mindegyike rendelkezik műholdas LCD televízióval, telefonnal, minibárral, kávé-, és teafőzővel, légkondicionálóval, hajszárítóval, valamint erkéllyel vagy terasszal.

Szolgáltatások a közös terekben
medence napernyőkkel és napozóágyakkal, 2 étterem, 3 bár, nappali és esti szórakoztató programok, darts, aerobic, vízi aerobic, strandröplabda, vízilabda. Térítés ellenében: biliárd, asztali tenisz, búvár és aqua központ, internet kapcsolat, mosoda, széf, motorizált vízi sportok a parton.
Gyermekeknek: gyermekmedence rész, miniklub (3-12 éves korig), játszótér.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS