Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sunce Hotel 3***

Dubrovnik, , Horvátország
Látogasson el Ön is Horvátország és a világ egyik legszebb és leglátogatottabb városába, Dubrovnikba, ahova most, Budapestről - mintegy 30 évnyi szünet után - közvetlen 180 fős charterjáratunkkal juthat el. Az Adriai-tenger térségének műemlékekben egyik leggazdagabb városa, az UNESCO kulturális világörökségének része, G.B. Shaw méltán írta róla: "Azoknak, akik a földi menyországot keresik, el kell jönniük Dubrovnikba..." A hatalmas falakkal körülvett óváros sikátorai, középkori épületei, templomai, kolostorai igazi csemegét jelentenek a kulturális értékek kedvelőinek. A magyar nyelvű városnézés csúcspontját a várfalakon tett körséta jelenti, melynek során az óváros, az erődrendszer, a tenger és a környező szigetek festői panorámájában gyönyörködhetünk. A bosnyák tengerparton fekvő, közkedvelt fürdőváros Neum, Dubrovniktól 70 km-re, egy órányi autóútra helyezkedik el. Közvetlen tengerparti, új gyermekrészes medencével bővülő szállodánk kiváló ár/érték aránnyal rendelkezik, ezért kiváló választás minden korosztály számára. Elhelyezkedés: a bosnyák tengerparti Neum központjában, közvetlenül a tengerparton; a szálloda teraszáról és tengerre néző szobáiból csodálatos kilátás nyílik a neumi öbölre.

Strand: kavicsos és betonozott; lassan mélyülő részekkel; napernyők és napozóágyak térítés ellenében.

Szobák
klimatizáltak; tv, telefon, wifi, fürdőszoba (zuhanyzó, hajszárító); erkély.

Szolgáltatások a közös terekben
2014-től nyitott medence gyermekrésszel és bárral, étterem, taverna, kávézó, söröző, fodrászat, internetsarok, ajándékbolt; parkoló. Térítés ellenében: asztalitenisz, vízisportok. 
Az ár tartalmazza: - Budapest-Dubrovnik-Budapest repülőjegyet (étkezést a repülőn) - Transzferek reptér-szálloda-reptér útvonalon - 7 éjszaka szállás, all inclusive light ellátással - Magyar nyelvű helyi képviselet, a nyaralás teljes időtartama alatt - dubrovniki városnézést magyar idegenvezetéssel

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS