Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Club Turtas 4****

Alanya, , Törökország
FEKVÉS
A szálloda kb. 110 km-re található az antalyai repülőtértől, Alanyától kb. 13 km-re, míg Konakli belvárosától kb. 250m-re, közvetlenül a tengerparton.
 


 
 



Szobák
A szálloda összesen 275 szobával rendelkezik, melyek mindegyike légkondicionált, rendelkezik fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, telefonnal, Tv-vel, balkonnal vagy terasszal, mini hűtővel, széffel és wifi elérhetőséggel.

Szolgáltatások a közös terekben
A napernyők, napágyak és matracok térítés mentesen használhatók, a törölköző felár ellenében kérhető. Érkezéskor a szobákban 1,5 l víz bekészítve várja a vendégeket. Térítés ellenében vízi sportok a tengerparton, továbbá mini golf, mosoda, boltok, vízi pipa, wifi a közösségi helyeken és a szobákban.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
A szállodához egy fő medence, egy relax medence, egy mozgáskorlátozottaknak speciálisan kialakított medence és három gyermek medence tartozik. A területen egy 1500 négyezetméteres Aqua park került kialakításra, ahol két medence található összesen öt csúszdával, illetve egy gyermek medence saját csúszdával (nyitva tartás 10:00-11:30/14:30-16:30). Gyermekek számára külön kialakított játszótér, mini club (4-12 éveseknek). Számos kikapcsolódási és szabadidős tevékenység közül tudnak a vendégek választani, mint pl. teniszpálya, futballpálya (esti világítás, térítés ellenében), strand röplabda, kosárlabda és asztali tenisz, tengerparti diszkó, hammam és fitnesz központ.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS