Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sidekum 5*****

Side, , Törökország
FEKVÉS
A szálloda az antalyai repülőtértől 54 km-re, Side városától 5 km-re, Antalya központjától 64 km-re helyezkedik el. A homokos tengerpart 600 méterre található, ahová a szálloda ingajáratot üzemeltet. A beleki golf pálya 40 percnyi útra található.

ÉTEL ÉS ITAL
All inclusive ellátás, reggelivel, ebéddel, vacsorával, helyi alkoholos és alkoholmentes italokkal. Napközben késői reggeli, snack ételek, tea, kávé, sütemények, gözleme, fagylalt, éjjel éjféli leves. Számos bár (pl.: lobbi, tengerparti, medence melletti, Alice és diszkó) bővíti a szolgáltatások körét. Az italok 10:00-24:00-ig fogyaszthatók ingyenesen.




Szobák
A hotel főépületében 297 szoba található, melyekből 119 standard, 45 családi, 32 eco és 1 mozgáskorlátozottak számára speciálisan kialakított szoba található. Ezek mindegyike fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, telefonnal, egyénileg szabályozható légkondicionálóval, szatellit Tv-vel, mini bárral, bérelhető széffel és erkéllyel felszerelt. Az eco szoba felszereltségben megegyezik a standard szobával, ellenben a melléképületben található. Családi szobái két légterűek.

Szolgáltatások a közös terekben
Konferenciatermek, internet kávézó, Tv szoba, fodrászat, üzletek, orvosi ügyelet, pénzváltó. A napernyők, napágyak és matracok ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére a tengerparton és a medence mellett is. Strandtörülközőt letét ellenében biztosít a szálloda.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Külső medencék elkülönített gyermek résszel, belső medence, asztalitenisz, fitnesz központ, törökfürdő, szauna, masszázs, könyvtár, mozi, biliárd, kártyajátékok, mini klub (4-12 éves korig), játszótér, nappali és esti animációs programok. Motorizált és nem motorizált vízi sportok próbálhatóak ki a tengerparton. A fent említett szolgáltatások közül számos csak térítés ellenében vehető igénybe.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS