Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Crystal Admiral Resort Suites & Spa 5*****

Side, , Törökország
FEKVÉS
A szálloda kb. 15 km-re található Sidetől és kb. 85 km-re az antalyai repülőtértől. A tengerpart kb. 50 méterre található, melyet egy út választ el a szállodától.



Szobák
A hotel összesen 834 szobával rendelkezik melyek nagyobb része tengerre néző szobatípus, a többi kertre néző. A szobák mindegyike légkondicionált, rendelkeznek telefonnal, műholdas tv-vel, minibárral (térítés ellenében), wifi-vel, széffel és hajszárítóval. A szobák nagy része erkélyes.
A családi szoba típusok nagyrészt egylégterűek, kétszintesek, és csak néhányuk rendelkezik ajtóval elválasztott hálószobával.

Szolgáltatások a közös terekben
A strandon és a medencénél a napernyők és napozóágyak ingyenesen, a strandtörölközők letét ellenében vehetők igénybe. Fitness terem, wifi a közös helységekben érhető el.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
A szálloda három külsőmedencével, két belső medencével,aquaparkkal, törökfürdővel, szaunával, gőzfürdővel és jacuzzival rendelkezik. Gyermekek számára két külső és egy gyermekmedence, miniklub (4-12 évig), játszótér A vendégek számos sportolási és kikapcsolódási lehetőség közül választhatna, mint pl. vízi sportok, darts, minigolf, teniszpálya, vízilabda, aerobic, kosárlabda, strandröplabda, asztalitenisz.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS