Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Mirabell Hotel 4****

Alanya, , Törökország
FEKVÉS
A hotel Konakliban fekszik 6 km-re Alanyától, 120 km-re az antalyai repülőtértől, 200 méterre a saját kavicsos-sziklás tengerpartjától, amit egy aluljárón keresztül közelíthetünk meg. A központba menetrendszerinti buszjárattal vagy taxival juthatunk el.
 

 


Szobák
A hotel 161 szobájából 133 standard, 16 családi, 10 lakosztály és 2 mozgássérültek részére speciálisan kialakított szoba. Ezek mindegyike légkondicionálóval, telefonnal, fürdőszoba/WCvel, hajszárítóval, szatellit Tv-vel, térítés ellenében mini bárral és vezeték nélküli internettel, bérelhető széffel, erkéllyel felszerelt. A szobák többsége tengerre néző.

Szolgáltatások a közös terekben
24 órás szobaszerviz, konferenciaterem, fodrászat, orvosi ügyelet, mosoda, üzletek, vezeték nélküli internetkapcsolat térítés ellenében, fax, lobbi bár TV sarokkal. A napernyők, napágyak a medencénél és a szállodához tartozó strandszakaszon is ingyenesen vehetőek igénybe. A napágyakhoz tartózó matracok térítés ellenében kérhetőek, strandtörülközőt nem biztosít a szálloda.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Két külső medence elkülönített gyermekrésszel és két csúszdával, napozóterasz, tenisz, asztalitenisz, fitnesz központ, darts, aerobik, vízi gimnasztika. Térítés ellenében biliárd, tenisz és asztalitenisz felszereléssel, szauna, masszázs, török fürdő. Főszezonban nappali és esti animációs programok szórakoztatják a közönséget játékokkal, vetélkedőkkel, és zenés műsorokkal. Bizonyos szolgáltatások csak előzetes bejelentkezéssel és térítés ellenében vehetők igénybe.


Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS