Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Lefkoniko Beach/bay 3***superior

Rethymno, , Görögország
FEKVÉS
A Lefkoniko Beach és a Lefkoniko Bay egymás mellett elhelyezkedő testvérszállodák, melyek Rethymno városközpontjától 800 méterre, a hosszú homokos tengerparttól 50 méterre helyezkednek el. A heraklioni nemzetközi repülőtér 78 km-re fekszik, a közelben pedig bárok, kávézók, tavernák várják az ideérkezőket. 


EGYÉB INFORMÁCIÓ
Térítés ellenében szobaszerviz, internetkávézó, orvosi ügyelet, pénzváltó, mosoda, konferenciaterem, fodrászat áll rendelkezésre. A WIFI a közös helységekben ingyenesen elérhető. A napernyők és napágyak a medence mellett ingyenesek, míg a tengerparton bérelhetőek (2 napágy + 1 napernyő kb. 8 euro/nap).

Szobák
Szobái, stúdiói és apartmanjai légkondicionálóval, telefonnal, szatellit Tv-vel, zenecsatornákkal, hűtővel, fürdőszobával, hajszárítóval, erkéllyel felszereltek. Bizonyos szobák széffel rendelkeznek, melyek bérlése 2 euro/nap. Az apartmanokban konyhasarok is található.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Két úszómedence, egy gyermek medence, játszótér, asztalitenisz, sakk, kártya, darts, Tv szoba, hetente szórakoztató témaestek. Térítés ellenében: asztali foci, biliárd.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS