Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Iro Hotel 2**

Hersonissos, , Görögország
FEKVÉS
A szálloda Hersonissos üdülőhely központjától 500 méterre található, 27 km-re a repülőtértől, 100 méterre a homokos tengerparttól. 

Recepció, lobbi, internetsarok térítés ellenében, WIFI térítés ellenében elérhető a lobbiban, lift, pénzváltás. A napágyak és a napernyők a medencénél ingyen, a tengerparton térítés ellenében (kb. 8 euro/2 napágy + 1 napernyő) állnak a vendégek rendelkezésére.

Szobák
A 53 szobával rendelkező szálloda szobái légkondicionálóval (6 euro/nap), fürdőszoba/WC-vel, hajszárító (recepciónál kérhető) szatellit Tv-vel, telefonnal, mini hűtővel (4 euro/hét), erkéllyel vagy terasszal, internet kábel (térítés ellenében) felszerelt. Széf bérelhető a recepciónál (15 euro/hét). A szobák utcafrontra nézőek.

Szolgáltatások a közös terekben
Egy külső medence, biliárd. A szálloda környékén elérhető szolgáltatások: üzletek, bárok, éttermek, szórakozási lehetőségek. Tengerparton térítés ellenében vízi sportolási lehetőségek.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS