Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Pegasos Hotel 4****

Faliraki, , Görögország
Faliraki: Rodosz várostól 13 km-re délre, a keleti parton található. Talán a legnépszerûbb üdülõ övezet, ahol minden a szórakozásról, mulatságról, buliról szól. Az éjszakai élet kedvelõit számos pub, szórakozóhely és night-club várja. Hosszan elnyúló, finom homokos, lassan mélyülõ tengerpartja a család minden tagjának tökéletes nyaralást biztosít.

Fekvés: az elmúlt években teljesen felújított, a legigényesebbeknek is megfelelő, jó színvonalú szálloda a sziget legszebb partjánál, a közvetlenül a tengerparton található, 2 km-re Faliraki centrumában és 13 km-re a fővárostól. A helyi járatok megállója közvetlenül a szálloda előtt

Szobák
2 fős, tágas, 4. fő részére is pótágyazható standard szobákban, melyek légkondicionáltak, fürdőszoba, hajszárító, rádió, hűtő, TV, telefon tartozik hozzájuk.

Szolgáltatások a közös terekben
úszómedence napernyőkkel, napágyakkal, ingyenes Wi-Fi a lobbyban, bárban, internet sarok, biliárd, asztalitenisz, gyermekjátszótér, éttermek, bár, kávézó, medence bár, snack bár, masszázs, szauna, recepció, lift, parkoló, gondozott kert

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS