Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Elea Beach Hotel 3***

Dassia, , Görögország
Dassia: a sziget keleti partján fekszik, Korfuvárostól 13 km-re. Ez a kis település dicsekedhet talán az egyik legszebb és legtisztább vizű stranddal. Az elegánsabb üdülőfalvak sorába tartozik, gyönyörű tengerpartján több magasabb kategóriájú szálloda is épült.
Található itt egy Blahernához hasonló, de jóval kevésbé ismert kis kolostor is, továbbá a híres Korfui Zeneakadémia is.

Fekvése: a híres Dassia üdülőhelyen, a Pantokrator hegy lábánál fekszik, 12 km-re Korfu városától. Közvetlenül a kék Zászló díjjal is kitüntetett kristálytiszta vízű parton, gyönyörű, zöld környezetben helyezkedik el.

Szobák
2 ágyas pótágyazható, légkondicionált szobákban, melyekhez fürdőszoba, Satellite TV, rádió, telefon, hűtő, hajszárító tartozik. Minden szoba erkéllyel rendelkezik kilátással a tengerre vagy a környező hegyekre

Szolgáltatások a közös terekben
Tengervizű medence, szabadtéri és fedett bár, tágas étterem, minibolt, recepció, asztali tenisz, programok, miniclub, hetente egyszer görög ill. bouzuki est, buszjárat Korfu városába

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS