Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Jón Tenger Apartman Apt.

Messonghi, , Görögország
az egykori halászfaluból kifejlődött kedves üdülőhely Moraitikával szinte teljesen egybeépült, a két városkát csak a Messonghi folyó választja el egymástól. Bár Messonghiban is sok étterem, taverna és bár található, némileg csendesebb, mint Moraitika és nyugodtabb nyaralást biztosít, miután a sziget déli részén végigmenő főútvonal elkerüli. A közvetlen autóbuszjárat Messonghit is összeköti a fővárossal, ezért is méltán népszerű utasaink körében. Jellegzetes, a képeslapokról is ismert hosszú nyúlványszerű partja homokos, egyes részeken aprókavicsos.

A domboldalba vájt lagúna medence, csodálatos tengeri panorámájával különleges élményt nyújt azok számára, akik a tenger mellett is előnyben részesítik az édesvizű medencében való lubickolást.

Fekvése: Messonghi központjától 250 m-re, 50 m-re a tengerparttól (a központi strand kb. 250 m), a település pihenő övezetében, nyugodt környezetben található

Szobák
2-3 fős stúdiókban és 4 fős 2 légterű apartmanban -fürdőszoba, konyha rész, tv, hajszárító, széf, Wi-Fi, szúnyogháló. Tengerre néző elhelyezés és légkondicionálás felár ellenében igényelhető.

Szolgáltatások a közös terekben
Saját úszómedence, napozóterasz, édesvizű zuhany, Wi-Fi, mágneskártyával működő zárt parkoló. A telepített idegenvezető tájékoztatása alapján privát strand használata, pénzváltás, széf, autó-, motor-, kerékpárkölcsönzés, internet, telefon, fax.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS