Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Cyprotel Panorama Hotel 3***

49081 Sidari, , Görögország
A hegyoldalon fekvő, több lépcsőzetesen elhelyezkedő épületből álló szálloda, Sidarin, csendes helyen, hangulatos zöld környezetben épült. A városközponttól és a lassan mélyülő homokos tengerparttól egyaránt ötszáz méterre található. Az üdülőhelyek központjában vásárlási, étkezési és szórakozási lehetőségek széles választéka. Buszmegálló a hotel közelében. A szállodától gyönyörű kilátás nyílik a városra és a híres Canal d' Amour-ra (kb egy km.)

Szobák
Minden szoba légkondicionált, fürdőszobás, Tv-vel, hajszárítóval és telefonnal felszerelt. A szobákhoz erkély tartozik szárazföldi vagy medencére néző kilátással. Térítés ellenében minihűtő és széf bérelhető.

Szolgáltatások a közös terekben
Recepció, étterem, bár, medence bár, ajándéküzlet, internetsarok, parkoló.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Szépen gondozott kert, édesvizű medence, napozóteraszon nyugágyak, napernyők melyek a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében vehetők igénybe, játszótér, kölyökklub, röplabdapálya, kosár és teniszpálya. Nyári időszakban napközbeni és esti programok, tematikus (görög, olasz stb.) vacsoraestek.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS