Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Desert Rose Hotel 5*****

Hurghada, , Egyiptom
Elhelyezkedés: a 2001-ben épült, és 2011-ben felújított, 320.000 nm-en elterülő 5 csillagos, közvetlen tengerparti szálloda kb. 12 km-re található a repülőtértől és kb. 16 km-re Hurghada városának központjától. A hangulatosan kialakított tágas kertjében a nagy medencék partján, vagy a saját homokos lagunájában, távol a város zajától átadhatjuk magunkat a felhőtlen pihenés élményének. A méltán híres egyiptomi vendégszeretet és a szolgáltatások széles köre minden korosztály számára felejthetetlen nyaralást ígér.

Strand: a hotel közvetlenül a saját homokos tengerpartján fekszik, ahol a napernyők és napozóágyak ingyenesen vehetők igénybe.

Szobák
a 912 szoba mindegyike rendelkezik műholdas LCD televízióval, telefonnal, minibárral, kávé-, és teafőzővel, légkondicionálóval, hajszárítóval, internet kapcsolattal (térítés ellenében), széffel valamint erkéllyel vagy terasszal.

Szolgáltatások a közös terekben
medence napernyőkkel és napozóágyakkal, aquapark 6 csúszdával, 5 étterem, 7 bár, nappali és esti szórakoztató programok, fitneszterem, teniszpálya, asztalitenisz, darts, aerobic, vízi aerobic, strandröplabda, vízilabda, biliárd, sakk, darts. Térítés ellenében: spa és wellness központ szolgáltatásai, masszázs, törökfürdő, szauna, szépségszalon, tematikus estek, teniszpálya világítása és felszerelés, biliárd, búvár központ, gyermekfelügyelet, szörf, internet kávézó, orvos, mosoda, üzletek, motorizált vízi sportok a parton.
Gyermekeknek: gyermekmedence rész, miniklub (3-12 éves korig).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS