Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Marbel Hotel 4****

Kusadasi, , Törökország
Elhelyezkedés: a tavalyi év során felújított, négycsillagos, 7 emeletes art deco stílusú hotel, a bodrumi repülőtértől kb. 130 km-re, Kusadasi város központjától 800 m-re található. Kusadasi központjába egy könnyed sétával, de helyi buszjárattal (dolmus) vagy taxival könnyen bejuthatunk.

Strand: a szálloda kb.3 km-re fekszik a homokos tengerparttól, ahol a napozóágyak és napernyők térítés ellenében vehetők igénybe. A tengerpartra a szálloda ingyenes buszával juthatunk le.

Szobák
a 105 szoba mindegyike rendelkezik egyénileg szabályozható légkondicionálóval, műholdas LCD tv-vel, hajszárítóval, telefonnal, minibárral, internet-kapcsolattal (térítés ellenében), bérelhető széffel és erkéllyel vagy terasszal. A családi szoba felszereltsége megegyezik a standard szobákéval.

Szolgáltatások a közös terekben
medence napernyőkkel és napozóágyakkal, étterem, 2 bár, nappali és esti animációs programok, diszkó, fitneszterem, asztalitenisz, tenisz, tv-sarok. Térítés ellenében: törökfürdő és kezelései, szauna, masszázs, fodrász, teniszpálya-világítás, mosoda, orvosi ellátás, biliárd, tárgyaló, strandtörölköző.
Gyermekeknek: gyermekmedence rész

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS