Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Vincci Lella Baya Hotel 4****

Yasmine Hammamet, , Tunézia
FEKVÉS
A szálloda Hammamet újonnan épült üdülőövezetében található, Yasmine Hammametben, a homokos tengerparttól csupán egy út választja el. A monastiri repülőtér 80 km-re (kb. 1 óra 20 perc transzferidő), míg az enfidhai repülőtér 45 km-re (kb. 30 perc transzferidő) helyezkedik el a hoteltől. A szállodát családoknak, baráti társaságoknak és azoknak ajánljuk, akik kedvelik a jellegzetes arab hangulatot.

 
 


Szobák
Az impozáns négyemeletes hotel 245 szobájának mindegyike, ízlésesen berendezett, légkondicionálóval, mini hűtővel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, Tv-vel, telefonnal, széffel (3 TND/nap), erkéllyel vagy terasszal felszerelt. A szobák medencére, kertre vagy térítés ellenében tengerre nézőek.

Szolgáltatások a közös terekben
EGYÉB INFORMÁCIÓ
Pénzváltás, szobaszerviz, orvosi ügyelet, mosoda, konferenciaterem, autóbérlés, kerékpárkölcsönzés, ajándéküzletek, vezeték nélküli internetkapcsolat. Napernyők és napozóágyak a medencénél és a tengerparton térítésmentesen állnak rendelkezésre, a strandtörülközőért 10 TND letétet kell fizetni.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Külső medence, gyermek medence, belső medence, animációs programok, mini klub, aerobik, röplabda, asztalitenisz, biliárd, teniszpályák, fodrászat; wellness részlegében fitneszterem, szauna, masszázs, jakuzzi, gőzfürdő, szépségszalon található. A szállodában thalassoterápiás központ működik. Térítés ellenében a tengerparton különböző vízi sportokra van lehetőség.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS