Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sunclub El Mouradi Skanes 4****

Monastir, , Tunézia
FEKVÉS
A szálloda Sousse és Monastir között, a skanesi üdülőterületen fekszik, közvetlenül a homokos tengerparton. Soussetól 8 km, Monastirtól 7 km (kb. 10 perc transzferidő), míg Enfidhától 45 km (kb. 1 óra transzferidő) távolságra található. Családosok kedvelt üdülőhelye.
 



 


Szobák
Az 505 szobával rendelkező modern szálloda szobáiban légkondicionáló, fürdőszoba, Tv (a távirányítóért kb. 20 TND letét fizetendő), telefon, mini hűtő, erkély vagy terasz található. Széf a szobában vagy a recepciónál bérelhető 20 TND letét + 2 TND/nap bérleti díjért. A szobák medencére, kertre, vagy térítés ellenében tengerre nézők.


Szolgáltatások a közös terekben
EGYÉB INFORMÁCIÓ
Gyermekfelügyelet és animáció várja az utasokat: mini klub, mini golf és íjászkodás, játszótér, térítés ellenében légfoci és játék automaták szolgálják a gyermekek örömét. A recepciónál pénzváltó és bankautomata található. Fodrászat, ajándéküzletek, internetezési lehetőség térítés ellenében (8 TND/óra), WIFI elérhetőség a recepciónál térítésmentesen vehető igénybe kóddal. A napágyak és a napernyők ingyen állnak rendelkezésre, a strandtörülközőért kb. 15 TND letétet-, míg a matracokért 2 TND/nap bérleti díjat kell fizetni.


SUNCLUB

Irodánk az El Mouradi szállodalánc tagjaként elsősorban Tunéziában, valamint Törökországban és Egyiptomban kínál 3*, 4*, 5*-os kategóriában minőségi szálláshelyeket, és családi csomagokat gyermekkedvezményekkel. A szállodákban csúszdák, gyerek medencék, gyermekbüfék, játszóterek várják a családosokat. A gyerekprogramokat 4 éves kortól ajánljuk. A 4 év alatti gyermekek szülői felügyelet mellett vehetnek részt a programokon. Az animátorok feladata a magyar vendégekkel, elsősorban a gyerekekkel való foglalkozás, festés, rajzolás, különböző játékok szervezése részükre, medencében űzhető vízi játékok, vízi aerobik lebonyolítása főszezonban. A gyerekanimátor a hotelben megszállt kicsikkel foglalkozik, ő felelős a mini klubért, a mini diszkóért, és különféle programokat szervez és bonyolít le a gyerekek számára. Szakképzett animátorok gondoskodnak kicsik és nagyok egész napos magyar nyelvű szórakoztatásáról: amíg a szülők pihennek, a kisebbek remekül szórakoznak, és a programok között minden korosztály megtalálja az érdeklődési körének megfelelőt.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Teniszpálya betonnal fedett, darts, asztalitenisz, petang, biliárd, strandröplabda, nappali és esti animáció, diszkó, éttermek, bárok, két külső medence, két gyermek medence, egy belső medence (mely nyári szezonban zárva tart). A szálloda modern thalasso központjában térítés ellenében lehetőség van a következő szolgáltatások igénybevételére: hammam, hidromasszázs, manikűr - pedikűr, fitneszterem, szauna, jakuzzi, tengeri iszappakolás és egyéb kezelések. A golf szerelmeseinek ajánljuk a közelben lévő 18 lyukú golfpályákat.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS