Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hersonissos Central Hotel 3***

Hersonissos, , Görögország
A 3 csillagos hotel Kréta fővárosától, Herakliontól 27 km-re, Hersonissos központjában található. A homokos tengerparttól 300 méterre fekvő szálloda ideális választás lehet minden korosztály számára.



Szobák
A szálloda 62 szobával rendelkezik, melyekben maximum 4 fő elhelyezése megoldható. A szobák mindegyike szatellit Tv-vel, rádióval, telefonnal, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, mini hűtővel (4 euro/nap), légkondicionálóval (7 euro/nap), széffel (15 euro/hét) és terasszal vagy erkéllyel felszerelt. Babaágy, hajszárító és vasaló a recepción kérhető.

Szolgáltatások a közös terekben
Internetsarok, pénzváltási lehetőség, ébresztő szolgáltatás, autó- és biciklibérlési lehetőség, orvosi ügyelet, ingyenes WIFI a lobbiban. A napernyők, napágyak a medence mellett ingyenesen, a tengerparton térítés ellenében állnak a vendégek rendelkezésére (2 napágy + 1 napernyő kb. 8 euro / nap).

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Külső medence, biliárd, a Star Beach vízi park 1 km-re található. A nyüzsgő éjszakai életbe egy rövid sétával belevethetjük magunkat és kipróbálhatjuk a helyi éttermeket, bárokat.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS