Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Blue Bay 4****

Agia Pelagia, , Görögország
FEKVÉS
A szálloda Kréta egyik legszebb kikötőjében Mononaftis-ben, Aghia Pelagia halászfaluhoz közel helyezkedik el. A heraklioni repülőtér 25 km-re, a városközpont 23 km távolságra van. A kb. 150 méterre fekvő tengerpartra a szálloda ingyenes ingajáratot üzemeltet.





Szobák
A hotel fő- és melléképületében, valamint bungalóiban összesen 200 szoba található. Ezek mindegyike légkondicionálóval (térítés nélkül), fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, hűtővel, szatellit Tv-vel, telefonnal, széffel (20 euro/ hét) és erkéllyel vagy terasszal felszerelt. Babaágy ingyenesen kérhető.

Szolgáltatások a közös terekben
Recepció, konferencia termek, Tv szoba, internetsarok, WIFI elérhetőség a közös helységekben, mosoda, autó- és biciklibérlési lehetőség, orvosi ügyelet, gyermekfelügyelet. A napernyők és napágyak a medence mellett ingyenesen, a tengerparton térítés ellenében (kb. 8 euro / 2 napágy + 1 napernyő) vehetők igénybe.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Három külső medence, két gyermek medence, mini klub, játszótér (külső és belső), teniszpálya, kosárlabda-, röplabda-, és mini futballpálya, mini golf, biliárd, darts, edzőterem, aerobik, asztalitenisz, darts, vízilabda, nappali és esti animációs programok, a tengerparton különböző vízi sportok kipróbálásra van lehetőség. Egyes szolgáltatások csak térítés ellenében érhetőek el. Hetente egyszer búvár show a medencében. A szálloda spa központtal is rendelkezik, melynek szolgáltatásai térítés ellenében vehetők igénybe.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS