Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Oscar Hotel 3***

Zakynthos, , Görögország
FEKVÉS
A szálloda Laganas üdülőhelyen található, a városközponttól 5 km-re és a repülőtértől 4 km-re. A homokos tengerparttól 1,8 km-re helyezkedik el.




Szobák
A 37 stúdióval és 11 apartmannal rendelkező szálloda szobáinak mindegyike légkondicionálóval (térítés ellenében), fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, mini hűtővel, tea- és kávékészítési lehetőség, szatellit Tv-vel, telefonnal, konyhasarokkal és erkéllyel vagy terasszal felszerelt. Széf térítés ellenében a recepciónál kérhető. Babágy ingyenesen kérhető. Mozgáskorlátozottak számára kialakított szobák is foglalhatóak lekérésre.

Szolgáltatások a közös terekben
Recepció, lobbi, internetsarok térítés ellenében, WIFI ingyen elérhető a közös helységekben. A napernyők és napágyak a medence mellett ingyenesen, a tengerparton térítés ellenében (kb. 8 euro/2 napágy+ 1 napernyő) állnak a vendégek rendelkezésére.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Egy külső édesvizű medence, egy édesvizű gyermek medence, asztalitenisz, játszótér. Egyes szolgáltatások csak térítés ellenében érhetőek el, mint a biliárd, tenisz.


Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS